Dagens lunch

Öppet varje helgfri vardag mellan 11.00-14.00

Stor buffé med minst två goda varmrätter samt ett vegetariskt alternativ och dagens soppa. Stort salladsbord, smör och nygräddat bröd, dryck samt kaffe och kaka

Pris 99 kr. Pensionärslunch 80 kr

Pensionärslunch + bowling = 120kr

Som pensionär kan du kombinera en vällagad lunch med en timmes bowling alla dagar då vår dagens lunch är öppen. Ta med några vänner så är arrangemanget komplett. 

 

Ring för att boka bana, 0250-276 40 eller använd länken nedan.

Vi har även öppet kvällstid

Vi har även öppet kvällstid. Vår största restaurang, VH´s, öppnar vi upp för à la carte på fredagar och lördagar. Ofta har vi något trevligt erbjudande eller trubadur, eller både och! Kika i vår Eventkalender för att hålla kolla koll på trubadurkvällar och After Work. 

Måndag till torsdag serverar vi kvällens middag i Ljustret Bistro och Bar, vår restaurang på hotellet. Boka gärna bord! Övrig tid finns ett begränsat utbud att beställa i receptionen, men du är såklart välkommen till någon av våra andra restaurange.

Bowlingbaren serverar lättare rätter, snacks och fika. Öppet under bowlingens öppettider.

Tingsnässtugan på campingområdet håller öppet under sommaren och serverar underhållning och klassiska sommarrätter.

Specialkost

Specialkost är oftast inga problem för hos oss, men för att vi ska kunna servera dig smidigt och lätt uppskattar vi om du kontaktar oss och meddelar dina önskemål innan du kommer.

Affärslunch

Ibland passar det bättre att sitta till bords och få lunchen serverad. Vi erbjuder serverad affärslunch med en, två eller tre rätter. Avdelade och anpassningsbara matsalar i olika storlekar kan användas för t ex lunchmöte. Kontakta oss för förslag.