När, var och vad vill du äta?

Hos oss hittar du något för alla smaker. Vi har flera restauranger på området med olika öppettider, för att kunna erbjuda dig en bit mat när du är hungrig. Läs mer i vår lunchguide och välj vad just du är sugen på! 

Våra restauranger -var vill du äta?

När vill du äta?

Morgonstund har guld i mun -frukost!

Är det frukost du är sugen på välkomnar vi dig till vår härliga frukostbuffé på hotellet. Öppet alla dagar för dig som vill slippa det egna stöket i stugan eller husvagnen. Förboka gärna frukosten, senast i samband med incheckning.

Självklart så ingår frukosten när du bor på vårt hotell.

 

Frukost2.jpg

Hungrig mitt på dagen -lunchbuffé!

Vad vore Mora Parken utan sin lunchbuffé! Vår största restaurang som måndag till fredag serverar en läcker lunchbuffé med minst två varmrätter, alltid ett vegetariskt alternativ och stort salladsbord.

Är du bara lite hungrig eller om du besöker oss på en helg är du alltid välkommen till Bowlingbaren. Här serverar vi enklare rätter från grillen och här kan du också njuta av kaffe, fika och snacks.

Under sommaren har VH´s lunchservering semesterstängt. Välkommen till bowlingbaren under hallens öppettider

Öppettider

 

IMG_7375.jpg

Butiken

Vill du hellre känna lugnet i ditt eget krypin och njuta av egenlagad mat finns ett stort utbud av varor i vår butik på campingen. Butiken är öppen under högsäsong på sommaren och då har vi fyllt hyllorna med allehanda livsmedel och dagligvaror.

 

Och du, missa inte det nybakade brödet på morgonen! Doftar ljuvligt i husvagnen.

 

Välkommen in!

 

Öppettider hittar du här