Restaurang VH´s

Restaurang VH´s är vår största restaurang där vi serverar både dagens lunch och à la carte. Med många olika matsalar som efter behov kan delas av eller öppnas upp vågar vi påstå att vi passar perfekt för såväl mindre, personliga lunchmöten som stora banketter med underhållning och dans. När vädret och årstiden tillåter öppnar vi upp till vår stora uteservering med utsikt över Skepphusviken.

 

Nyhet! Välkommen att boka bord online

Vi tror att en god matupplevelse är grunden till en lyckad dag! Därför kommer vi, oavsett om du besöker oss för att äta dagens lunch eller vill koppla av medan någon annan lagar middagen, att servera dig välsmakande mat, lagad från grunden. I våra menyer hittar du välkända skandinaviska smaker. Men tro inte att vi nöjer oss med dem. Våra kockar gillar utmaningar, så har du önskemål om en galen temamiddag för att fira något särskilt är vi på! Är önskemålet väldigt galet eller innehåller inslag av underhållning, föreläsningar eller tal kan vi erbjuda ett eget avdelat hörn av restaurangen. Läs mer om det längre ner.

 

Vi har många bord, men ibland blir det fullt. Boka gärna bord på 0250 – 276 20

Vad serveras till lunch idag?

Ladda ner och inspireras av vår à la cartemeny

Många restauranger i en

Dagens lunch

Varje helgfri vardag serverar vi vår uppskattade lunchbuffé med minst två varmrätter, vegetariskt alternativ, dagens soppa, stort salladsbord, nybakat bröd och såklart kaffe med en liten kaka.

Vissa veckor serverar vi dagens lunch även på helgen. Under skidåkarsäsongen, tom v 9 kan du till exempel äta dagens lunch hos oss alla dagar i veckan. På helgen har vi öppet en timme längre, 12.00-15.00. Följ oss gärna på sociala medier för att få erbjudande om vår helglunch.

Vissa gånger passar det bättre att sitta ner och få en serverad lunch. Det ordnar vi! Behöver ni sitta avskilt under ett lunchmöte. Meddela oss era önskemål vid bokning. 

 

À la carte

På kvällen tänder vi stämningsbelysningen, plockar fram finservetterna och tar på vitskjortan. Vissa fredagar kör vi After Work med trubadur. Det tycker vi är ett perfekt sätt att inleda helgen på. Vill du hålla dig up to date med våra event tycker vi att du ska följa oss på sociala medier. Du kan också hitta alla våra event i evenemangskalendern HÄR Har vi inget spännande på gång när du ska besöka oss? Jo, det har vi. Vår bowlinghall vägg i vägg med restaurangen har nästan alltid öppet och vem blir inte glad av bowling! En bowlingrunda, några vänner och god mat är ju en oslagbar kombo!

 

Vi har många bord, men ibland blir det fullt. Boka gärna, 0250-276 20

IMG_7383.jpg

Träning och tävling

Inom gångavstånd från Mora Parken ligger arenor för mer än 20 olika idrotter. Vi har vanan inne att laga enkel och god mat för idrottande barn, ungdomar och vuxna.

Kroppen behöver bränsle och det kan den få hos oss vare sig det är frukost, lunch, middag eller kvällsmål. Kontakta oss så hjälper vi dig att planera måltiderna tillsammans.

Behöver ni boende också? Självklart kan du få förslag på allt på samma gång via en och samma kontakt. Ring 0250-276 25 eller använd länken nedan för att mejla oss.

DSC_8816_400x250.jpg

Speciella tillfällen

Stora Salen

I vår största sal kan vi erbjuda plats för upp till 350 personer som äter middag samtidigt som underhållning levereras från scenen. Arrangemang med dans efter middagen kan med fördel äta vid borden runt dansgolvet så att det är fritt fram för den danssugne. Är det många gäster dukar vi även på dansgolvet och bryter borden efter middagen. I Stora salen finns bar i direkt anslutning till borden.

 

Ljud- och ljusanläggning finns, men vill du ha något extra så hjälper vi dig gärna att komplettera scen och sal så att ni får den rätta stämningen. 

 

 

20110305_06114.JPG

Speciella händelser

Vid speciella händelser vill och behöver man sitta i lugn och ro, men fortfarande kunna avnjuta servicen på en restaurang. Det kan vara dopfika, bröllopsfest, födelsedagskalas eller begravningslunch. Vi hjälper dig gärna att planera ett koncept som passar för ändamålet och har matsalar i olika storlek som kan nyttjas för enskilda sällskap.

 

Planerar du för barnkalas? Kika HÄR och kontakta vår bowling för ett roligt och uppskattat kalas. Bowling, pannkaka eller hamburgare och kalasvärd. Både stojiga barn och avslappnade föräldrar lämnar kalaset nöjda och belåtna.

IMG_2949.JPG