Dagens lunch

Öppet varje helgfri vardag mellan kl. 11.00-14.00

KÄRA GÄSTER!
Vi förstår er oro på grund av rådande situation. Tills vidare serverar vår personal maten till er vid buffén. Vi lägger dessutom sallad och bröd i portionsskålar. För handhygienen finns det även handsprit till alla våra gäster!

Stor buffé med minst två goda varmrätter samt ett vegetariskt alternativ och dagens soppa. Stort salladsbord, smör och nygräddat bröd, dryck samt kaffe och kaka.

Pris 99 kr. Pensionärslunch 80 kr

Helglunch 125 kr

Pensionärslunch + bowling = 120kr

Som pensionär kan du kombinera en vällagad lunch med en timmes bowling. Välj mellan tisdag och onsdag. Ta med några vänner så är arrangemanget komplett. 

 

Ring för att boka bana, 0250-276 40 eller använd länken nedan.

Vi har även öppet kvällstid

Vi har även öppet kvällstid. Vår största restaurang, VH´s, håller öppet för à la carte och ibland buffé måndag till lördag. Ofta har vi något trevligt erbjudande eller trubadur, eller både och! Kika i vår Eventkalender för att hålla kolla koll på trubadurkvällar och After Work. 

Måndag till torsdag serverar vi kvällens middag i VH´s! Den bjuder vi på om du bokat ditt boende via Mora Parken. Gäller vid ordinarie pris.

Bowlingbaren serverar lättare rätter, snacks och fika. Öppet under bowlingens öppettider.

Tingsnässtugan på campingområdet håller öppet under sommaren och serverar underhållning och klassiska sommarrätter.

Specialkost

Specialkost är oftast inga problem för hos oss, men för att vi ska kunna servera dig smidigt och lätt uppskattar vi om du kontaktar oss och meddelar dina önskemål innan du kommer.

Affärslunch

Ibland passar det bättre att sitta till bords och få lunchen serverad. Vi erbjuder serverad affärslunch med en, två eller tre rätter. Avdelade och anpassningsbara matsalar i olika storlekar kan användas för t ex lunchmöte. Kontakta oss för förslag.